Tuesday, March 8, 2011

He Is SOOOooooo GorGeoUs....

Is he the one???


HE is so gorgeous.....
seriously i'm telling u......
first time i saw HIM..aiyoh...my heart is melting la......can't say even one word =)


Tenung....renung..pandang...jeling.....aduh....jatuh chenta daku melihatnya
nervous jugak mahu mendekati......tp bila dekat...alahai....berdegup jantung....
malu rase diri ni.....kecil jerk dok sebelah dia......(kecil ke aku??? ngeee~)
lagi rapat....lagi dekat......mula la mesra lepas tuh......
direnung lagi.......mula la nak sentuh-sentuh....haish tak tergamak rasanyer....maklum la...masing-masingkan macam uda dan dara....huuuuuu~

Bila dah serasi...mula la terasa nak ajak dating jauh sikit...nak spending time bersama-sama.....
DIA memang pemalu skit.......senyap je tak berbunyi......haish...tapi siapa yang memandang.......pasti jatuh hati....dah tentu la mata memandang pada DIA dan bukan aku.....hurm...mencik!

Agaknya cara DIA memperlihatkan dirinya yang gagah dan berketrampilan..membuatkan banyak mata yang memandang....tak kira tua muda...yang lelaki pun tak berkelip, apatah lagi sang dara....adui...aku kene cemburu ke bangga????! ntah...ntah... *geleng-geleng

Biarla....yang pasti kami akan selalu bersama.....bermesra.....bercinta......dekat ke jauh ke...kami pasti bersama.....di mana ada DIA, di situ ada aku dan sebaliknya.......so sweet~


OHHH JACK SPARROW a.k.a My Lil' Fair Lady.......I'm falling in love you.......and i really mean it Muah3x!!!



*Aku noty Yang Baik

7 comments:

S a b b y & J a i said...

eek eleehh..ingtkn betul2 dah fall in love dgn someone lah td.... jack sparroww?????? ceeett...

aidahkasri said...

gler...HENSOME dowh!!...nanti nak ajak dia DATING boleh tak??...pinjam sehari...mahu CINTAN CINTUN....



*sekadar mahu TEST kegagahannye...

zetty ety said...

SAB: ye la...kalo sab dulu falling in love dgn BUNNY.......i pon nak falling in love with my lovely Jack SParrow...heeeeeeeee~

AK:boley2.....sewa la ,harga standard ar.....xde harga kawan ..huhuhuhuh :P

aidahkasri said...

SEWA??....baiklah.....saya tahu saya tak mampu nak menyewa CINTA HATI KAMU....


apapun harap MYCINTA_CBB tetap setia dengan saya....

Emi Dino said...

tetiba rasa nk tukar nama UNTA ku itu .. heheee

zetty ety said...

sokong....sokong....sy sokong sepenuhnya~

aidahkasri said...

UNTA tu chumel apa??.......hurm....tetiba merasa Mycinta_CBB sangat kecil dikalangan kalian..

*sedih~berlalu pergi..

Post a Comment